TOIMINTA JA TOIMIKUNNAT

AMPUMATOIMIKUNTA

Huolehtii seuran ampumaradasta ja siellä pidettävistä kilpailuista ja muista ammunnoista.

PJ: Markus Mäkinen.


KENNELTOIMIKUNTA

Huolehtii seuran aktiivisesta koirien jalostuksesta, järjestää kokeita, kilpailuja jne.

PJ: Sami Tapaninen.


RIISTANHOITOTOIMIKUNTA

Vastaa seuran riistapelloista ja muusta ruokinnasta, suorittaa laskentoja.

PJ: NN.

Paneeli Metsästysseura ry: Tapaa henkilökuntamme

Paneeli Metsastseseura Ry on yksi suosituimmista ja vakiintuneimmista metsästysseuroista Suomessa. Metsästyksen harrastajien vuonna 1928 perustama Panelian Hunting Club on sittemmin tarjonnut korkealaatuista palvelua ja kokemusta, joka auttoi metsästyskulttuuria Suomessa kukoistamaan.

Täällä klubissamme varmistamme, että noudatamme hallituksen asettamia sääntöjä ja villieläinten sääntöjä. Kannatamme vastuullista metsästystä ja pidättäydymme kohdistamasta uhanalaisia ​​villieläimiä.

Metsästysseuramme haluaa varmistaa sujuvan prosessin ja metsästyskokemuksen jäsenillemme noudattamalla virtaviivaista johtamisjärjestelmää. Lisäksi kaikki osastomme ovat parhaiden metsästäjien ja villieläinten asiantuntijoiden hoitamia.

Ampumiskomissio

Antti Soini on ampumalautakunnan ja muiden aseita vaativien metsästysparametrien rajoissa. Hän on kokenut aseen käyttäjä, jolla on hallituksen myöntämä ammattilupa.

Hänen johdollaan klubilla on nyt yli 10 ammattitaitoista aseohjaajaa, jotka opettavat uusia jäseniä metsästyskauden aikana. Lisäksi hän opettaa aseiden hallintaa ja turvallisuutta paneelin Metsästysseura ry: ssä.

Jos haluat ottaa yhteyttä Anttiin, voit lähettää hänelle viestin osoitteessa www./http://panelianmetsastysseura.com tai soittaa hänelle toimiston puhelinnumeroon 044-526-1837.

Kennelikomitea

Kennelitoimikuntamme on metsästyskoirien koulutuksesta ja ylläpidosta vastaava osasto. Koirilla on tärkeä rooli metsästyksessä, koska ne voivat helposti jäljittää metsästäjien tavoitteen.

Lisäksi ne voivat tarjota ylimääräistä suojaa metsästäjille erämaassa. Kennelitoimikuntamme johtaja on ammattikouluttaja Martti Malmari. Hän on onnistuneesti kouluttanut koiria, joita käytämme metsästäjien seurassa metsästyksen aikana. Voit lähettää Martille viestin osoitteessa http://panelianmetsastysseura.com tai soittaa hänelle toimiston puhelinnumeroon 044-526-1837.

Riistanhoitokomitea

Riistanhoitokomitea huolehtii seuran riistakentistä, ruokinnasta ja laskelmista metsästyskaudella. Riistanhoitokomitea luo myös luettelon eläimistä, joita jäsenet voivat metsästää, jotta voimme noudattaa hallituksen asettamia sääntöjä.

Lisäksi tämä komitea luo myös metsästysohjelman vuodenaikaa kohti. Pelinhallinnan johtaja Petri Paagvilainen hoitaa klubin kaikki peliaikataulut. Voit lähettää hänelle viestin osoitteessa http://panelianmetsastysseura.com tai soittaa hänelle numeroon 044-236-2419.

Web-komitea

Verkkotoimikunta hoitaa klubin verkkomarkkinoinnin ja viestinnän. Lisäksi komitea järjestää dokumentoinnin klubin jäsenten onnistuneista metsästystapahtumista.

Komitean johtaja on Julia Myllykoski. Kokenut kuvataiteilija ja koodaaja ylläpitää verkkosivuston ulkonäköä ja päivityksiä. Viestit hänelle osoitteessa http://panelianmetsastysseura.com tai soitat hänelle numeroon 041-4373-181.

Lisätietoja metsästystoiminnastamme on verkkosivustollamme. Tilaa nyt ja saat välitöntä tietoa uutiskirjeistämme ja blogistamme, jotka voivat auttaa sinua parantamaan metsästystaitojasi.