AJANKOHTAISIA ASIOITA

Seuran sisäinen pienoihirvikilpailu


Keskiviikkona 7.8.2013 käytiin Taanonkulman ampumaradalla jälleen tiukka kamppailu seuran sisäisestä pienoishirviammunnan mestaruudesta
Mestaruus meni tänä vuonna Vesa Lehdolle tuloksella 65 pistettä (uusinnassa 75p). Toiseksi sijoittui Jani Kivimäki, samoin 65p (uusinnassa 59p) ja kolmanneksi Martti Kivimäki tuuloksella 63 pistettä.


Hirvi- ja peurakokoukset


Hirvi- ja peuramiehet kokoontuvat 15.8.2013 Lounaskahvila Myllynsillassa. Hirvimiehet klo 18.00 ja peuran sekä kauriin metsästäjät klo 19.00. Tutut käytännöt.


Lisätty kesäkokouksen 2013 pöytäkirja (löytyy tuosta oikealta)
RHY:n ampumakokeet 2013


Listan vuoden 2013 ampumakokeista löydät täältä.

Panelian Metsästysseura Ry: Erilaisia metsästysharjoittuksia

Vastoin yleistä käsitystä, metsästys on jännittävä vapaa-ajan toimintaa, että kuka tahansa voi harjoittaa. Vaikka ajatus eläinten tappamisesta lihalle on pelottava joillekin, metsästyksen oppiminen voi olla hyödyllinen taito, varsinkin kun tarve syntyy. 

Metsästystä voidaan käyttää eri tarkoituksiin. Se voi olla itsesuojelua, ruokaa tai luonnonvaraisten eläinten opiskeluun. Tehtävä voi olla hieman pelottava, mutta ensimmäisen metsästyksen jälkeen takaamme, että kokemus on sen arvoista! 

Täällä Panelian Metsästysseura Ry:ssä kannustamme vastuullista metsästystä, joka noudattaa hallituksen määräämiä villieläimiä koskevia lakeja. Oletko pyrkivä metsästäjä? Lue lisää ja tutustu erilaisiin metsästysaktiviteetteihin, jotka tarjoamme Panelian Metsästysseura Ry:ssä.

Pieni riistanmetsästys 

Pieni riistanmetsästys on yksi suosituimmista metsästysmuodoista. Aikana nyt kuluva kirjake -lta metsästys, metsästäjä aari avulla avulla vinttikoirakilpailut ( normaalisti vinttikoirakilpailut) jotta etsiä ajaksi heidän rampa. 

Paras kausi pieni riistanmetsästys on yleensä noin syksyllä tai talvikaudella. Jos aiot mennä tämäntyyppisen metsästää, sinun pitäisi käyttää paksu parkas ja outwear suojautua puree kylmä. 

Pieni riistanmetsästys vaatii yleensä pienten eläinten, kuten kettujen, kanien, jäniksin, lintujen ja oravan metsästystä. Sinun pitäisi olla valppaana, kun metsästys pieniä saaliita, koska ne ovat yleensä vaikeasti ja vaikea havaita. Tämäntyyppisen metsästystoiminnan, sinun mukana meidän koulutettu koirat ja kokenut metsästäjä henkilökuntamme. Jos haluat valita pieni riista metsästys, käytä pitkiä housuja, jotka kattavat jalat suojautua eläinten Big Game metsästys 

Big Game metsästys on yksi yleisimmistä metsästys. Se on yleensä vaikeinta, koska sinulla on edessään paljon haasteita ja ylivoimainen kokemuksia tästä toiminnasta. Yleensä iso riistan metsästys vaatii jahtaamalla suuria eläimiä, kuten leopardeja, puhveleita, norsuja, sarvikuonoja ja leijonia. Kuitenkin tämäntyyppinen metsästää yleensä edellyttää läsnäoloa kokeneita metsästäjiä, koska parametrit metsästys käyt asuu joitakin villeimmätkin eläimet alueella. 

Lisäksi sallimme vain luvan saajien osallistua tähän toimintaan. Täällä Panelian Metsästysseura Ry:ssä on rajallinen määrä eläimiä, joita voit metsästää. Nämä eläimet ovat tavallisia suuria metsästyksiä. Emme yleensä kannusta metsästämään eläimiä, kuten norsuja, leijonia ja gepardeja. Yleisimmät eläimet, jotka sallimme, ovat hirvi, hirvi ja karhu- ja villisika.

Ennen kuin lähdet big game -metsästykseen, varmista, että sinulla on tarvittavat työkalut. Käytä tukevia vaatteita ja taistelukenkiä suojautuaksesi kaikilta hyökkäyksiltä tai säämuutoksilta. Pakkaa kevyesti käyttämällä toimivaa reppua ja tuo jäljitin. 

Lintujen metsästys 

Lintujen metsästystä pidetään yhtenä vaikeimmista metsästysmuodoista. Yleensä tällainen metsästys kestää pitkään, varsinkin jos haluat metsästää tiettyä lintua. 

Ennen kuin aloitat lintujen metsästykseen, sinun on otettava huomioon metsästysaktiviteettisi sijainti ja kausi. Jos haluat metsästää yhteisiä rotuja kanoja, voit valita talvikauden. Kuitenkin, jos olet silmäillen harvinainen lintu, sinun täytyy odottaa kesää, kun useimmat linnut ovat pois ja noin.

Lintujen metsästys voi olla haaste, koska linnut ovat hyvin vaikeasti ja herkkiä ympäristölleen. Siksi sinun täytyy olla tarkkaavainen ja nopea, kun vedät liipaisimesta, muuten saatat päätyä kiinni mitään. 

Tämäntyyppisen metsästää, sinun tulee mukana meidän koulutettu koirat. Voit myös valita mennä yksin, koska paikka lintujen metsästys ei ole liian kaukana toimistostamme. 

Varmista, että käytät asianmukaista metsästys pukea, koska koet sää muuttuu tämän metsästää. Lisäksi varmista, että sinulla on hyvä joukko kiikarit ja laukku, jossa voit tallentaa saalista. Voit metsästää kyyhkysiä, ankkoja ja nielee tällaista metsästystä. Harvinaiset linturodut, kuten kotkat, eivät ole sallittuja.

Karhun metsästys 

Karhunmetsästys on sekä jännittävä että pelottava kokemus. Tämäntyyppisen metsästää, menet syvälle metsään ja houkutella täysikokoisia karhuja ulos auki. Ennen kuin menet karhu metsästys, varmista, että olet varustettu täydellinen metsästys työkaluja, kuten aseet, panokset, vasarat, paristot, ja varaluoteja. 

Karhunmetsästys voi olla hieman vaarallista, erityisesti aloittelijoille. Siksi vaadimme, että ensikertalaisia on oltava kokeneen henkilökuntamme seurassa. Lisäksi tämäntyyppinen metsästää voi kestää yön yli niin varmista, että käytät asianmukaisia vaatteita.

Ajaa metsästää

Driven metsästää ovat yksi intensiivisin ja kehon alentava metsästää, että voit kokea. Tämäntyyppisen metsästää, voit työskennellä useiden ihmisryhmien kanssa ja pään lähimpään metsään etsimään tappaa. Sinun täytyy käyttää metsästys ja ampumataitoa taitoja, jos haluat mennä tällaista metsästää. Täällä Panelian Metsästysseura Ry:ssä annamme metsästäjille, joilla on vähintään vuoden kokemus, mahdollisuus osallistua koetuksiin. 

Polttarit metsästää

Stag metsästää on yksi yleisimmistä metsästys. Täällä Panelian Metsästysseura Ry:llä tarjoamme polttaritutallentaa, jossa voit vangita joitakin luonnon vaikeimmista eläimistä. Tämäntyyppisen metsästää, sinun tulee mukana meidän koulutettuja koiria ja metsästäjiä varmistaa, että olet turvassa toiminnan aikana. Stags ovat yleisesti metsästää niiden kauniita sarvet. Varmistaaksemme, etteivät metsästäjät liioittele, sallimme vain yhden polttarin metsästäjää kohti.

Ennen kuin osallistut polttarithtiin, käytä ohutta kangasta, kun metsästät keskellä päivää. Tämä on varmistaa, että et kärsi äärimmäisestä kuumuudesta. Lisäksi vaadimme metsästäjiä antamaan luvan tämäntyyppiseen metsästykseen. 

Villisian metsästykset 

Toinen yleinen metsästys on villisika metsästää. Koska sen maukasta lihaa ja suuri kysyntä markkinoilla, villisikoja haetaan metsästäjät koristetarkoituksiin. 

Villisian metsästys on yleensä haastavaa villisikojen aggressiivisen käyttäytymisen vuoksi. Lisäksi näillä eläimillä on erinomainen kuulo ja voimakas hajuaisti, joka tekee niistä vaikeamman kohteen.

Jos haluat mennä villisian metsästys, sinun täytyy olla mukana meidän koulutettu koirat ja metsästäjät varmistaa oman turvallisuuden. Varmista, että pakkaat kevyesti, koska villisian metsästys voi kestää yön yli. Panelian Metsästys Ry:ssä sallitaan enintään 3 villisikametsästystä. 

Naamiointi metsästys 

Naamiointi metsästys on yksi haastavimmista tyyppisiä metsästys tarjoamme. Tätä toimintaa varten harjoittelet vaikeasti sulautua erämaahan. Naamiointi metsästys ei välttämättä vaadi sinua metsästämään eläimiä. Yleensä henkilökuntamme kouluttaa sinut oppimaan erilaisia tekniikoita, jotka voivat auttaa sinua piiloutumaan paremmin luonnossa. 

Tämäntyyppiseen metsästys / koulutus, sinun täytyy huolellisesti valita vaatteita käytät. Pysy kaukana kirkkaista väreistä, kuten keltaisesta, punaisesta ja oranssista, koska eläimet voivat helposti huomata ne. Jos haluat hioa koulutusta, valitse tumma-hued vaatteet sulautuvat paremmin kiviä, puita ja maaperää.

Syitä, miksi sinun pitäisi kokeilla metsästystä

Metsästys ei ole kaikille, mutta kun koet, sinulla on ylivoimainen saavutus. Kiinnostaako sinua? Tässä muutamia syitä, miksi sinun pitäisi kokeilla metsästystä:

Auttaa sinua muodostamaan yhteyden luontoon

Pitkien tuntien viettäminen erämaassa voi antaa sinulle syvällisemmän käsityksen siitä, miten luonto toimii. Kun näet, miten jokainen organismi on kytketty, sinulla on läheisempi side jokaisen elävän olennon. Se on hieman ironista, mutta metsästys voi antaa sinulle tuoreen näkökulman siihen, miten Luontoäiti toimii.

Se auttaa sinua katkaisemaan virtuaalimaailmassa

Milloin viimeksi menit ulos ja kokit luontoa? Kun menet metsästys, voit katkaista virtuaalimaailmassa, koska et voi käyttää gadgeteja luonnossa. Sinulla on enemmän aikaa keskittyä itse ja peli, koska sinun täytyy laittaa kaikki huomiosi ja energian teidän metsästää. Muutaman päivän sosiaalisen median detox, sinun on yllättynyt pieniä muutoksia sinulle, että olet hankkinut aikana metsästys kokemus. 

Lisätietoa metsästystoiminnastamme on saatavilla nettisivuiltamme. Rekisteröidy nyt ja saat pikapäivityksiä promootioistamme ja metsästysalennuksistamme, joista voit nauttia!