KUVIA PANELIALAISESTA AMMUNTA- JA METSÄSTYSHARRASTUKSESTA

Katso onnistunut metsästystoimintaa Panelian Metsastysseura Ry

Panelian Metsastysseura Ry on yksi Suomen suosituimmista metsästysjärjestöistä. Jos olet intohimoisesti metsästys ja tutkia luontoa, varaa toimintaa, että tarjoamme nyt. Meillä on laaja valikoima koulutustilaisuuksia, joihin voit osallistua kohtuulliseen hintaan. 

Metsästys on taidetta, jota ei voi hallita, ellet harjoita sitä säännöllisesti. Olemme työskennelleet metsästäjien kanssa jo vuosia tarjotaksemme huippuluokan metsästyskoulutusta kokeneiden kouluttajien kanssa. Seuraavassa on joitakin panelian Metsastysseura Ry:ssä järjestämiämme onnistuneita metsästysaktiviteetteja:

Kettu metsästys

Ketut ovat olentoja, että voit helposti paikalla vuorilla. Mikä tekee ketut helppo saalis on, että voit helposti paikalla sen ruskea / oranssi turkis väri. Kuitenkin ketut ovat nopeita ja herkkiä eläimiä, joten sinun pitäisi asettaa vauhti ja ajoitus, kun metsästys niitä. Aikana kettu metsästys toimintaa, meillä on metsästäjä, joka onnistuneesti ampui alas kaksi kettua kävely ympäri parametrit. Metsästäjä pystyi ampumaan olennot siististi. Hän myös ansa, joka houkutteli eläimet ampumaradalla. 

Hirvi metsästää

Pitkän metsästystoiminnan aikana metsästäjä pystyi metsästämään täysikokoista hirveä, joka vaelsi metsästysparametreissa. Metsästäjä päätti kuitenkin olla tappamatta hirviä ja halusi vain vangita sen. Hän loi houkutteli köysillä ja sitoi sen hirven sarviin.

Lintujen metsästys (harjoitusammunta)

Lintujen metsästys on yksi Panelian Metsastysseura Ry:n yleisimmistä metsästysaktiviteeteista. Suoritamme säännöllisiä ammunta käytäntöjä kouluttaa sekä kokeneita ja aloittelija metsästäjät ammunta saaliinsa. Useimmat lintu metsästäjät käyttävät saalis koristetarkoituksiin, siksi me kouluttaa niitä ampua puhdasta välttää vahingoittamasta kehoa. 

Asekomiteamme opetti jäseniä ampumaan lintuja kaukaa. Lisäksi jäseniä pyydettiin myös harjoittelemaan erilaisilla aseilla ja metsästystyökaluilla, kuten ristijousilla.

Vieresin ja ansojen määrittäminen

Perustaminen vieheet ja ansoja ovat tärkeitä tekniikoita, että kaikki metsästäjät pitäisi hallita. Yksi niistä aktiviteeteista, jotka järjestimme heille, oli houkutin ja ansa tehdä istunto. Opettaneet meidän vanhempi metsästäjät joukkue, ne neuvottiin, miten luoda kestäviä ja tehokkaita ansoja kaapata saaliinsa. Otimme heille myös opetetut, miten puhdistaa ansoja he tekivät suojautua metsästys onnettomuuksia. Turvallisuusmittauksia ja ensiapua opetettiin jäsenille myös tämän toiminnan aikana.

Lisätietoa metsästystoiminnastamme on saatavilla nettisivuiltamme. Käy osoitteessa Panelian Metasastyssuera Ry ja lue uutiskirjeemme ja sisältömme metsästyksestä. Hanki pikapäivityksiä, kun seuraat meitä Twitterissä, Instagramissa ja Facebookissa! Jos olet kiinnostunut liittymään meihin, lähetä hakemuksesi http://panelianmetsastysseura.com.

Kettujahdin saalista 27.2.2016

Yhteisjahdin satoa. Vesku suoritti kunnialla. Kaadolla myös Jussi, Luru ja Viivi.

Kinkkukisat Paneliassa 22.11.2014 ja tomu pölisee!

Lahtivajan ensimmäiset asiakkaat (PJ Petri ampui muuten sen ekan). Näillä kausi 2014 avattiin.

Ja tähän se kausi loppui. Aika muikea ilme, kun elämän eka sonni kumossa.

Ekat koskaan ja samaan läjään. Kelpaa hymyillä!