Panelian Metsastysseura Ry: Ota yhteyttä nyt metsästystoimintaasi varten

Panelian Metsastysseura Ry: Ota yhteyttä nyt metsästystoimintaasi varten

Panelian Metsastysseura Ry on yksi Suomen vanhimmista metsästysorganisaatioista. Oletko kiinnostunut parantamaan metsästystaitojasi tai oppimaan lisää strategioita, jotka voivat tehdä metsästyksestäsi tehokkaampaa ja jännittävämpää? Lähetä meille viesti tai soita meille, niin kokeneet metsästäjät voivat vastata tarpeisiisi. 

Tässä ovat yhteystiedot, joihin voit tavoittaa meidät:

Petri Paavi

Asema: Puheenjohtaja, Panelian Metsastysseura Ry 

Yhteystiedot: 040-7292051

Jari Heikkila 

Asema: Varapuheenjohtaja, Panelian Metsastysseura Ry 

Yhteystiedot: 0400-775061

Juha Eskola

Asema: Sihteeri, Panelian Metsastysseura Ry

Yhteystiedot: 044-552830

Sami Tapaninen

Asema: Rahastonhoitaja, Panelian Metasastysseura Ry

Yhteystiedot: 050-5144369

Antti Soini

Tehtävä: Hallituksen jäsen

Yhteystiedot: 044-5261837

Markus Mäkinen

Kanta: Ammunta komissio

Yhteystiedot: 040000000

Sami Tapaninen

Asema: Kennelkomitea

Yhteystiedot: 050-5144369

Petri Paavi

Asema: Pelin johtokomitea

Yhteystiedot: 040-7292051

Juha Myllykosk

Asema: Webmaster

Yhteystiedot: 041-437318

Lisäksi, jos sinulla on enemmän huolenaiheita, voit lähettää meille sähköpostia osoitteessa www./http://panelianmetsastysseura.com.

Erilaisia metsästysaktiviteetteja tarjoamme

Ammunta harjoitukset

Ammunta on tärkeä taito metsästys. Täällä Panelian Hunting Club, tarjoamme laajan valikoiman ammunta toimintaa, joka voi parantaa metsästys taitoja. Käytämme erilaisia aseita ja aseita metsästykseen parantaa tekniikoita. Asiantuntijoidemme valvonnassa voimme auttaa sinua käyttää asettasi helposti. 

Ansojen ja vieppien määrittäminen 

Panelian Hunting Clubilla on laaja metsästysparametri, jossa voit harjoitella erilaisten ansojen ja viehätysten perustamista saaliin vangitsemiseksi. Tätä koulutusta varten opetamme sinua käyttämään jalansijaansoja, vartalon pitoansoja ja ansoja. Lisäksi asiantuntijamme opettavat sinulle, milloin suorittaa tällaisia ansoja. Tähän toimintaan kuuluu myös turvallisuus- ja ensiapukoulutus.

Big peli metsästys 

Big game metsästys on yleinen metsästystoimintaa, jossa saalis koostuu suuria eläimiä niiden torakoita, luita, rasvaa, ja sarvet. Kuitenkin täällä Panelian Hunting Club, me rajoittaa meidän iso riistan metsästys eläimille, kuten villisikoja, oksat, ja deers. Yleisimmät suuret riistametsästykset ovat karjut ja peurat. Tämä toiminta on täydellinen kokeneille metsästäjille. 

Pieni riistanmetsästys 

Pieni riistanmetsästys on yleinen metsästysmuoto, jossa voit kohdistaa pieniä eläimiä, kuten kaneja, jäniksiä, kettuja ja lintuja. Yleensä pieniä riistanmetsästyksiä käytetään syömiseen, koska niillä on pehmeää lihaa, joka voidaan helposti nyljetty ja keitetty. Meidän pieni riistanmetsästys sopii erinomaisesti aloittelijoille ja keskikokeille metsästäjille. 

Lue lisää toiminnastamme http://panelianmetsastysseura.com. Seuraa meitä sosiaalisen median tileillämme ja saat pikapäivityksiä tarjoamistamme metsästysaktiviteeteista.

Lisäksi voit virittää sosiaalisen median tileillemme, kuten Instagramille, Facebookille ja Twitterille, jotta voit tarkastella metsästyskuviamme.

Panelian Metsästysseura © 2013 | All Rights Reserved