Panelian Metsastysseura Ry: Mitä tuoda metsästysmatkallesi

Ihmisillä on paljon erilaisia ​​harrastuksia, joista osa on kirjoittaminen, katselu elokuvia tai urheilua. Muut ihmiset ovat kuitenkin innoissaan ja haluavat kokeilla jännittävämpää toimintaa. 

Yksi syy siihen, miksi ihmiset haluavat mennä metsästämään, on se, että se parantaa heidän tavoitettaan ja käden ja silmän koordinaatiota. Sen lisäksi saat myös lisä nautinnon kiinni ruokasi ja syömällä sitä päivän päätteeksi. 

Kun lähdet metsästysmatkalle, sinun on varmistettava, että sinulla on tarvittavat välineet valmiina. Jos haluat lisätietoja, katso joitain tärkeitä asioita, jotka sinun on tuotava metsästysmatkoille: 

 1. Aseet ja veitset
  Et voi mennä metsästysmatkalle ilman välttämättömiä aseita ja veitsiä. Varmista, että saat matkalle tarvittavat lisenssit ja lailliset aseet. Yritä tuoda myös joitain lisäyksiä kaikesta, mukaan lukien ylimääräiset luodit, patruunat ja paljon muuta. 
 2. Vesi ja ruoka
  Yksi tärkeimmistä asioista, jotka sinun on muistettava, on perussarja. Tähän sisältyy ruoka ja vesi, jotka kestävät muutaman päivän, varsinkin jos eksyt. Yritä pitää matkatavarasi kevyenä ja pysyä vain välttämättömissä, koska riista metsästyksessä on vaikea kantaa raskaita pakkauksia. 
 3. Sadevarusteet ja lamput
  Et voi koskaan tietää, mitä yllätyksiä sää on varannut sinulle. Pakkaa sadesuojat, kuten sateenvarjot ja sadetakit. Lamput ja muut valaistustyypit ovat myös välttämättömiä, varsinkin jos aiot metsästää auringonlaskun jälkeen tai yöpyä metsässä.  
 4. Pelipussit
  Tässä asetat pelisi, kun olet saanut heidät kiinni. Kevyemmille kuormille, kuten kanit tai oravat, tavalliset roskapussit sopivat. Suuremmat ja vahvemmat riistapussit sopivat kuitenkin parhaiten raskaammille eläimille, kuten peuroille. 
 5. Ensiapupakkaus
  Varaudu hätätilanteisiin ensiapupakkauksella. Tämä on niin, että olet valmis, jos jollakin ryhmästäsi on loukkaantuminen. Jos sinulla on sairauksia, muista tuoda myös lääkkeesi. 

Tietoja Panelian Metsastysseura-paneelista Ry

Panelian Metsastysseurasuosikkipaikkasi Ry onkaiken metsästykseen Suomessa. Olitpa vasta aloittamassa metsästyksessä tai haluat olla osa metsästäjäyhteisöä, olemme kuulleet sinut täällä. 

Vieraile tänään ja autamme sinua kaikessa mitä sinun tarvitsee tietää. Voit olla varma, että henkilökuntamme tietää paljon metsästyksestä. Sinun tarvitsee vain varata aika ja me teemme loput! 

Jos sinulla on kysyttävää ja ehdotuksia, lähetä meille viesti verkkosivustollamme. Ota yhteyttä meihin täällä Panelian Metsastysseura Ry: ssä tänään ja saat kaiken metsästys!